Arrangementen

SCHILDERARRANGEMENT – 185,-  EURO  VANAF 30 EURO SCHILDEREN

Leren schilderen door Paul Smit en slapen op de Stapert. Paul is in 1989 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Het werk van Paul is heel divers. Thema’s uit de actualiteit, geschiedenis, landschap en architectuur worden op een realistische en humoristische manier uitgebeeld. Ook schildert hij in Pop Art stijl, gekenmerkt door fel kleurgebruik en grafische vorm en taal. Paul heeft verschillende prijzen gewonnen. Vanaf 30 euro pp voor workshop van 3 uur. Perspectief tekenen, opzetten compositie, stilleven,  foto, landschap of zelfportret. Informeer naar de mogelijkheden www.paulsmit.net  Slapen op de Stapert, 2 nachten, metontbijt 185 euro (laagseizoen). In midseizoen 210 euro. 

Boerderij de Stapert

WANDELARRANGEMENT langs de oude slapersdijk van Friesland

De Slachtedijk, vroeger 'de Slachtedijken' genoemd, maakt deel uit van het oude waterbeheersingstelsel van Friesland. De Slachte is een binnendijk van ongeveer 42 kilometer lang. De Dijk begint bij de Zeedijk bij Oosterbierum en loopt met een boog door het zuidwesten naar Oosterwierum waar hij weer samenvalt met het Jabikspaad. Een weekend (vrijdag t/m zondag) wandelen en slapen op boerderij de Stapert te Wommels (ligt aan de Slachte), 185 euro voor 2 personen (met ontbijt)  in het midseizoen. Voor meer informatie: www.jabikspaad.nl  en www.natuurlijkwandelen.nl

Boerderij de Stapert

VLASKAMPTUINEN

Gerrit Vlaskamp is de opvolger van Lucas Roodbaard, de tuinarchitect die ook rondom Wommels verschillende tuinen heeft aangelegd. Een weekend fietsen en Vlaskamptuinen bekijken en slapen op de Stapert. PRIJS 150 euro (max. 4 p) met gratis fietsen en routekaart Vlaskamptuinen.