Vakantiewoning

In de kop van de boerderij

Onze Kop-Hals-Romp boerderij ligt aan de rand van Wommels. Met uitzicht op de Friese weilanden, een vergezicht. De vakantiewoning ligt in de kop van de boerderij, met een eigen ingang en veel privacy. Landelijk en weids vakantie vieren,  met de gemakken van de dorpsvoorzieningen dichtbij. Op loopafstand is er een bakker, supermarkt, boekhandel, tennisbaan, openlucht zwembad, snackbar en restaurant. De locatie is een unieke plek met veel groen, uitzicht en water. 

De woning heeft een eigen ingang

De Stapert is voor mensen die van rust houden, van de natuur genieten, willen wandelen of fietsen (gratis gebruik van 2 fietsen) maar is ook een ideale uitvalsbasis voor allerlei culturele en sportieve activiteiten zoals een bezoek aan het kameleondorp of met een roeiboot of de kano (gratis gebruik) een tocht maken over de Bolswardertrekvaart.

De vakantiewoning is een authentiek en sfeervol landelijk vakantiehuis met 2 slaapkamers en 2 bakamers en biedt plaats aan maximaal 4 personen. De ruime tuin biedt veel privacy.

Boerderij de Stapert

Zitkamer
Beneden bevindt zich de pronkkamer. Een zitkamer met een antieke (sier) potkachel, tv, zit- en leeshoek en een goede slaapbank. Met uitzicht op de weilanden. 

Keuken
De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals magnetron, gasfornuis, koelkast, keukenservies en keukengerei.
Bij de eethoek is een toeristische documentatiehoek met veel fiets- en wandelroutes.

Boerderij de Stapert

Slaapkamers

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers, de blauwe slaapkamer met 2 persoonsbed en 2 x 1 persoonsmatrassen en een badkamer en  de donkerrode slaapkamer met een 2x1 persoonsbed en kinderbedje.  Een kinderbadje en kinderstoel is aanwezig.  Voor alle bedden geldt 1 persoonsdekbedden, behalve de bedbank beneden die is 2-persoons.

De slaapbank (133 x 195)
Voorzien van een lattenbodem en een matras van 11 cm dikte.